roende_logo
Max Hovedskov, Direktør Rønde Sparekasse
”Vi bruger Online HR som vores faste samarbejdspartner på alle HR-relaterede opgaver. På den måde er vi sikre på, at vi altid følger med udviklingen på området og overholder alle relevante krav. Samarbejdet med Anne fungerer til vores store tilfredsstillelse. Anne er løsningsorienteret og kan hurtigt sætte sig ind i vores forhold og løse komplicerede HR-relaterede problemstillinger. Samtidig er hun kvalitetsbevidst, pligtopfyldende og leverer altid de aftale ydelser til tiden. Vi kan klart anbefale at indgå et HR samarbejde med Online HR.”
langaa_logo
Ole Bonde, Direktør Langå Sparekasse

”Som et mindre pengeinstitut har vi stor glæde af samarbejdet med Online HR, der fungerer som vores interne HR konsulent. Anne er utrolig kompetent, pligtopfyldende og har en enestående evne til meget hurtigt at kunne sætte sig ind i vores forhold. Anne holder os orienteret om og giver løsninger på de ændrede regler, der løbende er på HR området.

Seneste har Anne – på en 100% tilfredsstillende måde – været ansvarlig for rekruttering af 2 nye medarbejder til Sparekassen.”

froerup_logo
Jesper Hansen, Direktør Frørup Andelskasse

”Vi startede op i november 2018 med et HR samarbejde med Online HR i forbindelse med rekruttering af 2 nye medarbejdere. Anne var meget hurtig med en løsning for annoncering og udarbejdelse af jobopslag. Efterfølgende lå hele HR opgaven hos Anne omkring modtagelse af ansøgninger, opfølgning, telefoninterview, arrangere møder og afsluttende at give afslag. Det hele foregik meget professionelt, og alle ansøgere har haft en god oplevelse. Undervejs har jeg haft god sparring med Anne omkring ansøgerfeltet.

Som et mindre pengeinstitut har det været en kæmpe hjælp at lægge denne HR opgave hos Online HR – det har føltes trygt og godt, og min opgave har primært været at holde samtalerne og lave ansættelseskontrakter.

Jeg kan på det varmeste anbefale at benytte Online HR, hvis du står overfor en ansættelsesopgave. Vi vil selv benytte Anne igen næste gang, vi skal ansætte nye medarbejdere.”

kromann_reumert_logo
Helene Amsinck, Partner Kromann Reumert:
”Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde tæt med Anne igennem hendes godt tre år som HR-Seniorrådgiver hos Kromann Reumert i Aarhus. Anne viste stor forståelse for forretningens behov i sin tilgang til arbejdet med HR og var effektiv, service-minded og vellidt.”
HSV
Niels Sindberg, General Manager HSH Nordbank:
”Jeg har gennem en længere årrække benyttet mig af Annes solide kompetencer og høje faglighed i alle HR-relaterede aspekter, som findes i en finansiel virksomhed. Med den baggrund kan jeg give min bedste anbefaling til et HR samarbejde med Anne.”